achtergrondplaatje

Coaching

Als je het overzicht even niet meer hebt, kan het heel bevrijdend zijn om je vragen eens rustig met iemand door te nemen en nieuwe antwoorden te vinden. Jouw éigen antwoorden, op vragen over je privéleven en/of je werksituatie.

Teamcoaching
Vaak zul je zien dat een team dat niet lekker draait (communicatie loopt stroef, samenwerking hapert), zélf die ongewenste situatie in stand houdt. Bewust, maar vaak ook onbewust. Hoe doorzie je dat en hoe vind je de oorzaken? Als je dat zelf zou zien, is het probleem eenvoudig te tackelen. Maar dat lukt niet altijd. Hoe komt dat?
Teamcoaching verheldert wat er aan de hand is, en laat zien hoe je uit je vicieuze cirkels breekt. Ik geloof in zelfstandige en zelfsturende mensen, die samen verantwoordelijkheid nemen voor hun team en het teamresultaat, en help je team te groeien naar de volgende fase van volwassenheid.

Persoonlijke coaching
Persoonlijke coaching is bedoeld voor iedereen die wil groeien in zijn leven, of werk- of levensvragen wil aanpakken. Bijvoorbeeld omdat je steeds tegen dezelfde hindernissen of problemen blijft aanlopen. Persoonlijke coaching ondersteunt, daagt uit en stimuleert, vanuit de overtuiging dat jij zelflerend, zelfsturend en zelfverantwoordelijk bent. En blijft. Via mijn coachingssessies wil ik je graag helpen om inzicht te krijgen in je problemen, om je energie en motivatie terug te vinden, en om je eigen koers te bepalen.

Paardencoaching
Paardenkracht voor jullie team! Dit wordt geen alledaags tripje: ontmoet je team maar eens met een paard... Liefdevol en messcherp krijg je op tafel waar voor jullie team de winst zit. Intrigerend en leerzaam wordt het sowieso, met veel om over na te denken en aan te werken. Voor deze training werk ik samen met Charlotte van Iersel, een van de beste paardencoaches van dit land. Het programma is op maat, passend bij jullie teamvraag, en inclusief excellente catering. Dien je wensenlijstje maar in!
 
Picaro Forza! Training & Coaching | 06 - 42 42 52 94 | picaro.forza@gmail.com | Oude Goirleseweg 166-168 5025 SC Tilburg